Senior projektledare till KONE i Stockholm [Sweden]


 
Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch ? Är du en driven person med erfarenhet av projektledning och som brinner lite extra för teknik och utveckling? Då är tjänsten som Senior Projektledare till KONE någonting för dig!
OM TJÄNSTEN
KONE utvecklas ständigt tack vare vår personal vilket gör att KONE ligger i framkant med innovativ teknik i branschen. Vårt uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban och modern miljö. Därför söker vi nu en Senior Projektledare som kommer vara med och driva våra större projekt inom Norden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att sköta planeringen och kontakten mellan både externa och interna funktioner under pågående projekt. Du planerar, leder och koordinerar de aktiviteter och medlemmar som tillhör projektet samt ansvarar för att samarbetet och kommunikationen förblir effektiv.
Som projektledare ansvarar du för att projekten levereras inom rätt tid, budget och kvalitet.
OM DIG
Vi söker dig som är en driven och initiativtagande person som har förmågan att leda omfattande projekt. Du ska ha flerårig erfarenhet av projektledning och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med större projekt i matrisorganisationer. Du har ett intresse av teknik och tycker att det är spännande att sätta sig in i nya tekniska områden. Du är driven, engagerad och har en förmåga att ta hänsyn till detaljer likväl som att se och skapa dig en helhetsbild.
Vidare ser vi att du har:
  • Avslutad universitetsutbildning, gärna inom ekonomi eller vad vi bedömer som motsvarade erfarenhet.
  • Erfarenhet av att leda personal
  • Erfarenhet av att leda större projekt, gärna inom byggbranschen eller likande.
  • Riskhantering
  • Grundläggande kunskap om entreprenadjuridik och en god kontraktförståelse.
  • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Projects eller liknande verktyg

Du kommer att tillhöra en nordisk organisation vilket innebär att projekten kan befinna sig på olika platser, rollen kan därför på sikt att innebära resor. Anställningsort är Stockholm
SÅ ANSÖKER DU
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via
Moa.lardner@kone.com
. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.
Vi ser fram emot din ansökan!
#LI-SCA
VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstebil samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.
At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.
Read more on
www.kone.com/careers

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال