Asistentka prodeje vlasů - kadeřnice [Czech Republic]


 

$ads={1}

O nás

Naše firma je na trhu již 16 let. Specializujeme se na prodej vlasů, následné zpracovávání vlasů, barvení, přípravu vlasových pramenů, prodej příslušenství k prodlužování vlasů, dále konzultacemi s konečnými zákazníky. Poskytujeme veškerý servis našim klientům v oblasti prodlužování vlasů. V neposlední řadě se zabýváme kadeřnickou činností.

Náplň práce:

Náplní práce jsou převážně kadeřnické činnosti, práce s vlasy, jejich příprava k prodlužování. Prodlužování vlasů, obsluha zákazníků na prodejně.

Co od Vás očekáváme:

Prodejna vlasů a příslušenství Praha 6přijme sympatickou asistentku prodeje, nejlépe kadeřnici na HPP. Pracovní náplň je různorodá– příprava a zpracovávání vlasů pro prodlužování, následný prodej, obsluha zákazníků, prodlužování vlasů, barvení, střihy.

Prodlužování vlasů provádíme metodami: keratin, micro ring a trubičky. Zaškolení je samozřejmostí, pracovní doba po-pá / 8hod., víkendy volné, příjemný kolektiv, zázemí, nenáročnápráce.

Možnost karty MultiSport.

Požadujeme: příjemné vystupování, zájem opráci, spolehlivost a samostatnost.

Nástup možný ihned.

Co Vám můžeme nabídnout:

Dlouhodobý pracovní poměr v příjemném kolektivu a prostředí. Pracovní doba od pondělí do pátku, víkendy volné. Možnost práce také z domova. Možnost karty Multisport. Ohodnocení formou prémií samozřejmostí.



Benefity

  • Příspěvek na sport

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال